Hogyan használd - HÍREK ÉS ÉRDEKLŐDÉSI TERÜLETEK

A hírek és érdeklődési területek funkciót a Microsoft csak 2021 őszére tervezte de már egyes felhasználóknál elérhető és folyamatosan egyre többeknek lesz elérhető. 

TISZTÍTÓ PROGRAM?? - FELESLEGES!

Sokan használnak valamilyen tisztító programot anélkül, hogy tudnák nincs is szükségük rájuk illetve csak növelik a problémák esélyeit az eszközein. 

Windows 10 20H1 - Minden amit tudnod kell!

A 20H1 frissítése végleg törli az Edge böngészőt a számítógépünkről és hozz magával két figyelemre méltó fejlesztést is. 

Windows 10 21H1 - Az új funkciófrissítés és, amit eddig tudunk

2021-es év első naptári felében, azaz nem is olyan soká érkezik a Windows 10 legújabb verziója. De milyen frissítéseket és új funkciókat is fog ez tartalmazni? Ebből a cikkből ezt megtudhatod. 

NYOMTATÁS | KÉK HALÁL! | KB5000808 MÁRCIUSI FRISSÍTÉS

Valahogy a Microsoft egyre sűrűbben add ki olyan frissítéseket, amiket a nyomtatók többsége nem kedvel. Ez most 2021 márciusában sem volt máshogy sajnos. Ebben a cikkben olvashatsz pár megoldást arra, hogyan tudod helyreállítani a nyomtatódat vagy egyéb problémáidat, amiket ez a frissítés okozott. 

KB5001649 | NE MÁR MEGINT EGY ROSSZ FRISSÍTÉS

Március nagyon nem a Microsoft hónapja most ha frissítésekről van szó. A legújabb frissítést most nem lehet telepíteni de van rá gyors és egyszerű megoldás! Let's fix it!

INGYEN - Windows 10 licensz

Most 2021-ben is van még lehetőséged ingyen Windows 10 digitális licenszhez jutnod. Ebben a blog bejegyzésben mindent megtudhatsz erről, hogy hogyan aktiválhatod ezt a licenszet. 

AZ OLCSÓ WINDOWS LICENSZEK JOGTISZTÁK?

Nagyon sok oldal árul csábítóan olcsó Windows licenszeket de sajnos ezeknek a 99%-a nem jogtiszta. Ebben a bejegyzésben ezekről a licencekről írok nektek részletesebben. 

LEGJOBB FUNKCIÓ! - Te ismered? 

Mindenféleképpen vess rá egy pillantást! Egy életmentő funkcióról van szó! 

Problémád van Windows-os számítógépeddel? Távsegítség akár 2 percen belül! További részletekért kattints a gombra! 


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a weboldal használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!
Váltás gyengénlátó verzióra!