A következőkben tudok Önnek segíteni távolról

Támogatott operációs rendszerek a Windows 7, Windows 8.1 és a Windows 10.

Windows operációs rendszer hibaelhárítás és szervizelés.


Windows operációs rendszerek telepítése, karbantartása és adatmentése. 
Microsoft Office programok hibaelhárítása és beállítása.
Programok telepítése és eltávolítása.
Kisebb vállalkozásoknak szoftveres környezet kialakítása.
Illesztőprogramokkal kapcsolatos hibaelhárítás.
Nyomtatókkal kapcsolatos hibaelhárítás. 
Játékok telepítésével és működésével kapcsolatos hibaelhárítás. 
Vírusokkal és kártevőkkel kapcsolatos hibaelhárítás. 

NEM TALÁLTA MEG AMIT KERESETT?  Küldhet email-t is a Kapcsolat menü pont alól vagy keressen a +36-70-739-7750 telefonszámon. 


Hogyan fogom megkapni a segítséget? 

Telefon

Hívjon fel és már kezdhetjük is a szervizelést! Nem minden probléma oldható meg telefonon az ilyen esetekben távsegítséggel folytatjuk tovább a szervizelést. 

Távsegítség

Telefonon vagy chaten felvettük a kapcsolatot de a probléma csak úgy oldható meg, hogy rácsatlakozok a számítógépére tehát távsegítséget nyújtok Önnek. 

Chat

Facebook Messengeren vagy egyéb chat alkalmazáson keresztül tudok Önnek technikai segítséget nyújtani. 

Maradjon otthon, én online megyek! Távsegítséggel, telefonon vagy akár chaten keresztül nyújtok Önnek technikai támogatást problémás számítógépéhez. 

Miért jó a Távsegítség?

A problémák többségének a megoldásához nem szükséges a helyszínen lenni, mert távolról is lehetséges a szervizelés. A számítógépére belépve, irányítom annak egerét és billentyűzetét. Ön mindezt otthonából nyomon követheti, látja éppen hol tart számítógépének a szervizelése, hibájának keresése. Távolról akár programokat telepíthetek, eltávolíthatok a számítógépéről vagy szükség esetén módosíthatjuk annak beállításait. A távsegítség igénybe vételéhez internet kapcsolatra van szüksége és egy programra amivel létrehozzuk a kapcsolatot az Ön és az én számítógépen között. 

Mik a távoli segítség nyújtás előnyei?

 • Bárhonnan elérhető. Nem számít hogy Budapesten, vidéken vagy éppen külföldön tartózkodik egy hotel szobában, bárhová kérhet segítséget, csupán internet kapcsolatra van szüksége.
 • Gyors, mivel pár kattintással létrehozható a távoli asztal kapcsolat így azonnal a szervizelésre térhetünk rá. 
 • Időtakarékos mivel nem kell a számítógépét szervizbe vinni és majd pár nappal később vissza menni érte. 

Mik a távoli segítség nyújtás előnyei?

 • Bárhonnan elérhető. Nem számít hogy Budapesten, vidéken vagy éppen külföldön tartózkodik egy hotel szobában, bárhová kérhet segítséget, csupán internet kapcsolatra van szüksége.
 • Gyors, mivel pár kattintással létrehozható a távoli asztal kapcsolat így azonnal a szervizelésre térhetünk rá. 
 • Időtakarékos mivel nem kell a számítógépét szervizbe vinni és majd pár nappal később vissza menni érte. 

Távsegítség indításához szükséges lépések

 • Lépjen kapcsolatba velem! Felveszem a szervizeléshez szükséges tudnivalókat és megmondom, hogy mennyi idő szükséges a munka elvégzéséhez.
 • Telefonon tájékoztatom, hogyan tudjuk létrehozni a távsegítséget az Ön és az én számítógépem között.  A lépések egyszerűek és nem igényelnek komolyabb informatikai ismereteket!
 • Amennyiben a problémája nem igényel távsegítséget, telefonon fogom navigálni Önt, hogy mit tegyen a probléma elhárítása érdekében. Van lehetőség arra is, hogy okostelefonjára csatlakozok rá és annak kameráján keresztül látom, amit Ön lát ezzel megalapozva a gördülékeny szervizelést. 

Távsegítség szolgáltatás díja

 • 30 perc alatti hibaelhárítás csak 3.800 Ft! 
 • Minden 30 perc feletti hibaelhárítás egyedi díjszabás alapján történik.

Küldjön üzenetet MOST a messenger ikonra kattintva a jobb alsó sarokban. Azonnal válaszolok!  Vagy küldhet email-t is a Kapcsolat menü pont alól vagy keressen a +36-70-739-7750 telefonszámon.

Távsegítség szolgáltatás díja

 • 30 perc alatti hibaelhárítás csak 3.800 Ft! 
 • Minden 30 perc feletti hibaelhárítás egyedi díjszabás alapján történik.

Küldjön üzenetet MOST a messenger ikonra kattintva a jobb alsó sarokban. Azonnal válaszolok!  Vagy küldhet email-t is a Kapcsolat menü pont alól vagy keressen a +36-70-739-7750 telefonszámon


RÓLAM MONDTÁK

Windows 10 operációs rendszeremen nem működött a Start menü egy frissítés után. A számítógépen a munka eszközöm ezért gyors megoldást kerestem és így találtam rá Andrásra aki távsegítséggel rácsatlakozott a gépemre és elhárította a problémát. Köszönöm! /Papp János/
Az újonnan vásárolt laptopomra nem tudtam egyetlen programot se telepíteni ezért léptem kapcsolatba Andrással. 5 perc alatt telefonon keresztül megértettem mi a problémám és megoldást is kaptam rá! Ilyen gyorsan még sehol nem kaptam segítséget! /Nagy Katalin/
Windows 10-es operációs rendszerem belassult és nem működött megfelelően. Ekkor kerestem fel Andrást, aki távsegítséggel rácsatlakozott a számítógépemre és egy általános karbantartást végzett rajta ezzel megoldva a problémákat. Gyors, egyszerű és nagyszerű csak ajánlani tudom! /J. Krisztina/
Laptopomon a beépített kamera nem működött. E-mailt küldtem amire gyors választ kaptam a megoldással együtt. A laptopom márka szervíze fél óra telefonálás utána se tudott segíteni. Legjobb példa, hogy olykor a jobb szolgáltatásokért igen is fizetni kell. Ajánlom mindenkinek Andrást! /Kucsár Gábor/

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Honnan tudhatom előre hogy mennyi időt vesz igénybe távvezérléssel a problémám megoldása?

Érdeklődjön telefonon vagy emailben és előre megbeszélheti mennyi idő szükséges a munka elvégzésére.

Biztonságos a távsegítség igénybe vétele?

Igen! A kapcsolat titkosított csatornán történik, minden indításkor egyedi kóddal. A kapcsolatbontás után nem tudok visszakapcsolódni a számítógépére csak akkor ha kapok Öntől egy újabb kódot.

Van lehetőségem megszüntetni a távsegítséget ha úgy vélem, hogy nem szeretném folytatni?

Természetesen igen! A távsegítség létrehozásához programot használunk és annak bezárásával megszűnik a kapcsolat vagy maga a számítógép leállítása is megszakítja a távsegítséget. 

Hogyan történik a fizetés? 

A fizetés bankkártyával, átutalással vagy paypalon keresztül történik. A számlázz.hu rendszerével küldök ki díjbekérőt ügyfeleim számára.


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a weboldal használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!
Váltás gyengénlátó verzióra!