Barion Pixel

KONZULTÁCIÓ VÁLLALKOZÁSOK SZÁMÁRA

KONZULTÁCIÓ VÁLLALKOZÁSOK SZÁMÁRA

Induló Vállalkozás

A legtöbb kisvállalkozó nem ismeri az adott lehetőségeket és eszközöket amiket online felületeken tudna használni. Ezeknek az ismertetésében tudok Önnek segíteni illetve válaszolni minden felmerülő kérdésére.

Webáruház

Ismertettem Önnel egy webáruház alapvető követelményeit, költségeit és technikai részletei, mint például bankkártyás fizetés integrálása. Egyéb kérdéseire pedig örömmel válaszolok.

Social Média

Melyik platformon? Mennyit posztoljak? Mit posztoljak? Van-e értelme? és a többi ehhez hasonló kérdésekben segítek megtalálni a választ a közös  konzultációnk alatt. 

Arculattervezés

Ha nem tudja hol kezdjen bele és mire figyeljen könnyen megeshet, hogy csak több munkát és fejfájást okozz majd saját magának. Spóroljon időt és energiát, konzultáljon velem!

Arculatfrissítés

Hol kezdődik és hol végződik egy vállalkozás arculatfrissítése? A konzultáció alatt többek között erre is választ kap és bármi ezzel a témával kapcsolatban felmerülő kérdésére. 

Szoftver/Hardware

Ne kapjon azért büntetést mert nem jogtiszta szoftvereket használ! Segítek Önnek tisztán látni a szoftveres és hardwares területen is így a legmegfelelőbb döntést tudja meghozni vállalkozása számára.

KONZULTÁCIÓ MAGÁNSZEMÉLYEK SZÁMÁRA

KONZULTÁCIÓ MAGÁNSZEMÉLYEK SZÁMÁRA

Személyes Weboldal

Legyakrabban a magánszemélyek saját blog indításán gondolkoznak. Konzultációnk alatt informálom Önt, hogy mint magánszemély mire kell oda figyelnie és milyen ingyenes lehetőségek állnak a rendelkezésére. 

Social Média

Ha szeretne többet megtudni a Social Médiáról a különböző platformokról és lehetőségekről, amint magánszemélyként kitud használni akkor ebben tudok Önnek segíteni.

TOVÁBBI RÉSZLETEK ÉS IDŐPONTFOGLALÁS

TOVÁBBI RÉSZLETEK ÉS IDŐPONTFOGLALÁS

Időtartam1-1,5 óra
HelyszínOnline - Skype, Viber stb. Vagy telefonon.
NyelvezetEgyszerű és könnyen érthető. Szakmai zsargon nélkül!
Ára*9.500 Ft

*Az árat jóváírom Önnek amennyiben a konzultáció utáni 1 hétben úgy dönt, hogy bármelyik szolgáltatásomat is igénybe veszi. 


Konzultáció Időpontfoglalás


Többet is jelölhet az áron nem változtat! MSZ=Magánszemély

A konzultáció előtt még pontosítunk az időponton.

A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a weboldal használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!
Váltás gyengénlátó verzióra!