Barion Pixel

E-KÁRTYA - MARADJ TE IS VERSENYBEN!

PONTOSAN MILYEN CÉLOKRA TUDOM FELHASZNÁLNI AZ E-KÁRTYÁKAT?

E-kártya - Kuponok

Kattints a képekre a jobb minőségben való megtekintésért!

E-Kártya - Ajándékkártyák és Ajándékutalványok

Kattints a képekre a jobb minőségben való megtekintésért!

Ez a két legnépszerűbb opció, ha E-kártyáról van szó, de természetesen a lehetőségek opciója ennél sokkal több. Ez a szolgáltatás teljes mértékben rugalmas és a célja, hogy a TE vállalkozásod javára váljon tehát ha egyedi ötleted lenne az E-kártya használatával kapcsolatban bátran keress meg vele és együtt kiokoskodjuk a pontos megvalósítását az ötletednek. 

Az E-kártya fontosabb előnyei

Hogyan működik?

Megrendelés/megbeszélésA rendelés leadása utána amennyiben szükséges átbeszéljük a grafikai tervezést és az E-kártya pontos célját és promótálást is. A megrendelő űrlapon részletesen letudod írni az elképzeléseidet és céljaidat de mindig van időm egy telefonra vagy akár egy online videó konzultációra is. 
Grafikai TervezésKettő egyedi koncepcióterv készül, melyből a választott koncepciót a tervezés végeztél .png és .jpg formátumban átadom. A kész munkát a megrendeléstől számított 72 órán belül megkapod. SOS megrendeléseket is vállalok.
E-kártya promótálásaSocial média palatformjaidion, weboldaladon és egyéb online felületen meghirdeted az E-kártyádat. Amennyiben nem csak online felületen szeretnéd meghirdetni hanem például az üzletedben is elhelyeznéd ebben az esetben egy hétköznapi nyomtatóval nyomtasd ki a képet és rakd ki az üzletedben. 
*Jelentkezők, vásárlók adatainak átküldéseNeveket csak abban az esetben kell elkérned ha az E-kártyád névre szóló amennyiben nem névre szól elég csak az e-mail címek begyűjtése és átküldése a számomra. 
E-kártyák kiküldése a te nevedbenAmennyiben nincs privát email cím domained ebben az esetben regisztrálunk egy Gmail (vagy, amit te preferálsz) email címet amivel a kiküldöm az E-kártyákat a te nevedben. Ez az email cím csak az E-kártyák kiküldésére fog szolgálni!

*Ha nem ismered a technikai hátterét annak hogyan kell email címeket begyűjteni facebook oldalról vagy akár egy weboldalon keresztül akkor sincs semmi probléma! Ebben is tudok neked segíteni. ....és még azt meg súgom, hogy ez az email marketingedhez is nagyszerű lehetőség!! :) 

Hamisítás védelem

Hogy tudom majd beolvasni a QR-kódokat?

E-Kártya promóciós posztok Social Média platformokra

Hívd fel magadra és akcióidra a figyelmet ezzel növelve ügyfél körödet és márkaismeretségedet!  A dizájnolt, figyelemfelkeltőbb posztokat többen osztják meg a social média platformokon és elvégre ez a cél nem ?  A megrendelési űrlapnál választhatod, hogy ezeket a promóciós posztokat is elkészítsem neked.

Kattints a képekre a jobb minőségben való megtekintésért! 

Összehasonlítás

E-KártyaNyomtatás
✅ Kényelmesen a kanapédból megrendelheted. Nincs kisszállítási díj.❌ Nyomdába rohangálás vagy házhoz szállítás plusz költségért.
✅ Az E-kártyád meghirdetése a promóciós posztal social média platformjaidon❌ Nyomda nem foglalkozik social média/webre való tartalmak készítésével.
✅100db alatti E-kártya kiküldése is fix összegő csak 50 Ft/db❌100db alatti nyomtatás átlagosan 149 Ft/db
✅ E-Kártyával könnyen építhető az E-mail marketinged is❌ Nehezebben vagy egyáltalán nem megoldható az e-mail marketing építés
 ✅ DIGITLÁIS - nincs sérülés, elhagyás vagy otthon hagytam a kártyám❌ Könnyeben sérülnek, vesznek el a kártyák és sűrűben hagyják otthon 
✅ Névre szóló E-kártyák: Én helyezem el a neveket a kártyákon❌ Minden névre szóló káryát neked kell megírnod
✅ Kis vállalkozóként az E-kártyával egyszerűen és költséghatékonyan versenyben tud maradni versenytársaival szemben❌ Kisebb mennyiségben nem költséghatékony és nem rugalmas szolgáltatás. Nincs vagy nagyon korlátozott a lehetőség a digitális üzleti formával együtt használni. 
✅ Alakítsd ki vagy bővítsd vállalkozásod online/digitális megjelenését és ne maradj le versenytársaiddal szemben✅ Válaszd a nyomtatást exkluzív eseményekkor vállalkozásodnál. Például: 10 éves évforduló.

Árlista

Csak akkor fizet ha elégedett a kész munkával!

Tapasztald meg te is az E-kártya nagyszerű lehetőségeit és emeld vállalkozásodat egy újabb szintre. 

Grafikai tervezés7.000 Ft helyett csak 6.000 Ft/E-kártya
Social Média promóciós poszt2.000 Ft helyett csak 1.000 Ft/E-kártya
E-kártyák kiküldése100db - 50Ft/db | 101-500db - 40Ft/db

Az akció a visszavonásig érvényes! Fenntartom az árváltoztatás jogát egyszer fizetendő és előfizetéses csomagjaimnál is!


Előfizetéses Csomagok

Miután megrendelted a csomagot egy online videós konzultáció keretén belül átbeszéljük az elképzeléseidet. És csak akkor fizetsz ha elégedett vagy a kész munkával!

Előfizetés kezdete: Az összes elkészült munka átvátelekor.

Ismerkedő CsomagTapasztalt CsomagVeterán Csomag
Ezt olyan vállalkozásoknak ajánlom, akik még csak ismerkednek a kuponok, ajándékártyák és egyéb marketing kártyák használatával.Ha tapasztalt motoros vagy a kuponok, utalványok világában és hónapokra előre kidolgozott terveid vannak akkor ezt a csomagot ajánlom.Egy gép vagy! Fél vagy egy teljes évre tervezel és rendszeresen változó kuponjaid és egyéb akciód vannak.
2db E-kártya/hó4db E-Kártya/hó6db E-Kártya/hó
2db promóciós poszt/hó4db promociós poszt/hó6db promociós poszt/hó
Ingyen: 50db E-kártya kiküldéseIngyen: 200db E-kártya kiküldéseIngyen: 400db E-kártya kiküldése
Ára: 15.990 Ft/hóÁra: 36.990 Ft/hóÁra: 54.990 Ft/hó
3 hónapra csak: 39.990 Ft
(0.5 hónap megtakarítás!)
3 hónapra csak: 99.990 Ft 
(0.5 hónap megtakarítás!)
3 hónapra csak: 137.990 Ft
(0.5 hónap megtakarítás!)
6 hónapra csak: 79.990 Ft
(1 hónap megtakarítás!)
6 hónapra csak: 184.990 Ft
(1 hónap megtakarítás!)
6 hónapra csak: 274.990 Ft
(1 hónap megtakarítás!)
12 hónapra csak: 159.990 Ft
(2 hónap megtakarítás!)
12 hónapra csak: 369.990 Ft
(2 hónap megtakarítás!)
12 hónapra csak: 549.990 Ft
(2 hónap megtakarítás!)
EZT VÁLASZTOMEZT VÁLASZTOMEZT VÁLASZTOM

12 hónapos előfizetések esetében ha igény van rá akkor segítek az E-kártya marketing kidolgozásában, hogy egy biztos tervet tudjál követni ha még nincs, így maximális eredményt tudsz majd elérni amiből vállalkozásod profitál.

Nem találtad meg, amit kerestél? Állítsd össze saját előfizetésedet.


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a weboldal használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!
Váltás gyengénlátó verzióra!