VEDD IGÉNYBE TE IS - INGYENES MICROSOFT OFFICE!

2021-02-27 16:14:55-kor,Microsoft Office kategóriában

Kiknek lehet hasznos az ingyenes Microsoft Office? 

Főleg azoknak, akiknek néha van csak szükségük egy dokumentum elkészítéséhez vagy éppen megtekintéséhez vagy azoknak is hasznos lehet, akik most ismerkednek csak a Microsoft Office termékekkel és szeretnék megismerni az alapfunkciókat a főbb alkalmazásoknál.

Mit tartalmaz az ingyenes Microsoft Office?

Az ingyenesen elérhető Microsoft Office keretein belül elérhető a Microsoft Word, Excel és PowerPoint alkalmazások korlátolt lehetőségekkel. 

Miben van korlátozva az ingyenes Microsoft Office? 

Lényegében azzal van korlátozva, hogy jóval kevesebb a szerkesztési lehetőségek és egyes szolgáltatások nem elérhetőek viszont minden olyan eszközt tudsz használni, amivel egy alapszintű dokumentumot létre tudsz hozni. Ami, még fontos, hogy csak webes felületen elérhető el tehát nincs letölthető verziója. 

Hogyan tudom elérni az ingyenes Microsoft Office-t?

Látogass el a www.office.com weboldalra majd jelentkezz be Microsoft Fiókoddal, amennyiben nincs még fiókod tudsz egyet gyorsan és díjmenetesen regisztrálni akár már meglévő e-mail címeddel is. Miután beléptél már láthatod is az ingyenes Microsoft Office webes felületét, ahol eltudod kezdeni a munkát. 

Legfontosabb tudni valók

  • Lehetőséged van más számítógépeken készült Word, Excel és PowerPoint dokumentumokat megnyitni ehhez keresd a "Feltöltés és megnyitás" opciót. 
  • Minden elkészült dokumentumodat letudod menteni az asztalra Microsoft Office és PDF fájl formátumban is, amit aztán akár emailben tovább küldhetsz.
  • Az általad készült dokumentumokat más gépen egyéb Microsoft Office alkalmazásokkal is meglehet nyitni és szerkeszteni. 
  • Tudod dokumentumaidat azonnal nyomtani is, ha szeretnéd vagy megosztani másokkal azt OneDrive segítségével. 
  • Minden dokumentumod az ingyenes OneDrive felhőtárhelyedben is mentésre kerül így azokat bármikor megnyithatod újra, ha szükséged lenne rájuk akár egy másik számítógépen is.  
  • INGYEN VAN! Épp ezért ne felejtsük el, hogy korlátolt lehetőségeink vannak, de ezek a minimalizált lehetőségek is tökéletes megoldást jelentenek rengeteg ember számára. 

Ha tetszett ez a cikk oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is tudjanak erről a lehetőségről. 

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a weboldal használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!
Váltás gyengénlátó verzióra!