Logó Referenciáim

FONTOS! Az ide feltöltött logók képei webes felülethez vannak optimalizálva ezért minőségük nem nyomdai!

Vili Masszázs

Vili Masszázs

Vilinek két fajta logótervezetett készítettem. Mivel a régi logója egy Ying-Yang volt ezért lett az első tervezett Kínai témájú. A kínai írás jelentése szeretet.

A második logó tervezett egyszerű és letisztult. Vili a második logót választotta és elmondta, hogy a Ying-Yang profilkép csak véletlen választás volt neki még a vállalkozása indításakor így semmilyen érzelmi vagy egyéb kötődése nincs a kínai kultúra iránt.

Tacsi-Pacsi Kutyakozmetika

Tacsi-Pacsi Kutyakozmetika

Lúcia úgy keresett meg, hogy konkrét ötlete nem volt csak azt tudtok, ami adott volt: Legyen a logón kutya.
Egy tervezettel dolgoztam itt és már az első változatott is kedvelte Lúcia de pár kisebb változtatást kért. Végül a logóra két kedvenc kutyája került.

Legoza Fruzsina

Legoza Fruzsina

Fruzsinának 3 féle logó tervezetett készítettem. A választott logó a harmadik lett és ez egy nagyon jó példa arra, hogy az egyszerűbb, szimpla dizájn is tud nyerő lenni. Nekem a rózsás dizájn a befutó még most is.

Édes Otthonom Krétán - Logó Frissítés

Édes Otthonom Krétán - Logó Frissítés

Gabriellának volt egy régebbi logója, amit még ő szerkesztett meg de szerette volna ezt felfrissíteni az újonnan induló Instagram fiókjához. A magyar görög vonalat követve készítettem el az új logót.

Betyár Jó Cuccok Webáruház - Graf&Tech - Megoldások

Betyár Jó Cuccok Webáruház - Graf&Tech - Megoldások

Saját vállalkozásom logói de attól még én készítettem őket. A Graf&Tech - Megoldások logója azért lett egy róka mert ez a kedvenc állata a barátnőmnek. Mikor elkészült a logó tökéletesnek éreztem és mai napig így vagyok vele amikor meglátom.

További Referenciáim

Lapozható galéria megnyitásához kattintson az egyik képre.

Lapozható galéria megnyitásához koppintson az egyik képre.

Felkeltettem az érdeklődését vagy kérdése lenne? 

Felkeltettem az érdeklődését vagy kérdése lenne? 


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a weboldal használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!
Váltás gyengénlátó verzióra!